Vertaal deze website

De Leukste Opleidingen
 
Papierloos vergaderen incl. Samsung Note 10.1 tablet

Papierloos vergaderen en notuleren

 

Zakelijke cursus Papierloos vergaderen incl. Samsung tablet.

In veel bedrijven is het een even verplicht als moeizaam nummer: rapporten, verslagen en visie­documenten van alle divisies, vergaren, printen en verspreiden onder de bestuurders die aan de vergadertafel aanschuiven. 
Zorgen dat ieder op tijd de juiste versie krijgt om vooraf door te nemen met de rode pen in de hand. Herzieningen, concepten en eindversies schieten voortdurend heen en weer. 
 Een oplossing voor dit papieren corvee bestond al langer. Leveranciers van ­zogenoemde board portals bouwen voor hun klanten een online systeem, waarin alle vergaderstukken worden geüpload en op de juiste plek, tijd en in de juiste versie weer veilig gedownload. 

Dat bood al een oplossing voor de gevaren van het werken met verschillende versies van één document en de onmogelijkheid om iemand op een luchthaven nog even een rapport in de handen te drukken.

Na de basiscursus Android tablet presenteren wij nu de cursus papierloos vergaderen voor personen die hun Android tablet willen toepassen in hun werk.

Deze cursus is het antwoord op vragen als: hoe kunnen we met de tablet een begin maken aan papierloos vergaderen, hoe kunnen notulen van de vorige vergadering op de tablets door alle medewerkers bekeken worden en hoe kunnen de notulen het beste en liefst direct bewerkt en gedistribueerd worden.

Resultaten

Tijdens de cursus papierloos vergaderen met uw Tablet leert u de Tablet effectief en efficiënt te benutten voor diverse doeleinden. Zo wordt tijdens de training onder andere aandacht besteed aan zowel de besturing, werking als toepassingen van het apparaat. Daarnaast leert u op welke wijze de Tablet kan worden ingezet als een krachtige business tool in een professionele omgeving. Naast de werking van de Tablet, maakt u ook kennis met de verschillende (business) applicaties waarmee u uw werkzaamheden effectiever en efficiënter kunt organiseren.

Programma

 • Uitpakken en eerste gebruik tablet.
 • Instellen en uitleg standaard gegevens.
 • Mail instellen.
 • Instellen en gebruik Skype.
 • Dagelijkse backup instellen.
 • Gebruik 4G verbinding en wifi verbindingen.
 • Uitleg gebruik play Store.
 • installeren Antivirus programma.
 • Nuttige applicaties downloaden en installeren.
 • Mappen aanmaken en vensters beheren.
 • Je Samsung id beheren.
 • Synchroniseren van de tablet via je PC, uitleg software.
 • Het koppelen van je tablet met Dropbox.
 • Overzicht van de meest productieve (en leuke) business apps voor je tablet. 
 • Uitleg gebruik maken van Cloud programma's.
 • Het terugzetten van een backup.
 • Het gebruik maken van office toepassingen
 • Het gebruik van notuleer apps.
 • Inlezen van vergaderstukken en aantekeningen maken.

Lesmateriaal

Tijdens de papierloos vergaderen cursus met uw Android tablet wordt intensief gebruik gemaakt van de tablet als cursusmateriaal.
Een Samsung Tablet wordt bij de training geleverd (en is uw eigendom).

Doelgroep

De papierloos vergaderen cursus is geschikt voor alle Android Tablet gebruikers die thuis of op de werkvloer het maximale rendement uit hun Tablet willen halen. En zakelijk de Tablet willen inzetten voor het papierloos vergaderen en het notuleren.
Vooral voor degene die nog niet in het bezit van een Tablet zijn, is de cursus ideaal, omdat er een Samsung Tablet  wordt meegeleverd zonder bijkomende kosten

Prijs tablet cursus incl. Galaxy Tab S2 9.7 inch  32 GB wifi kleur zwart/zilver

De prijs van deze tablet cursus Android is € 699,00 incl. BTW.
Inclusief de kosten van verzorging en verblijf, u betaalt niet apart voor zaalhuur, lunch en koffie/thee. Zonder extra kosten krijgt u een nieuwe Samsung Tab S2 9.7" 32 GB wifi kleur zwart of zilver meegeleverd bij deze tablet cursus.

Prijs tablet cursus incl. Galaxy Tab S2 9.7 inch  32 GB  4 G kleur zwart/zilver

De prijs van deze tablet cursus Android is € 799,00 incl. BTW.
Inclusief de kosten van verzorging en verblijf, u betaalt niet apart voor zaalhuur, lunch en koffie/thee. Zonder extra kosten krijgt u een nieuwe Samsung Tab S 2 9.7" 32 GB 4G kleur zwart of zilver meegeleverd bij deze tablet cursus


Prijs tablet cursus incl. Galaxy Tab S3 9.7 inch  32 GB wifi kleur zwart/zilver.

De prijs van deze tablet cursus Android is € 979,00 incl. BTW.
Inclusief de kosten van verzorging en verblijf, u betaalt niet apart voor zaalhuur, lunch en koffie/thee. Zonder extra kosten krijgt u een nieuwe Samsung Tab S3 9.7" 32 GB wifi kleur zwart of zilver meegeleverd bij deze tablet cursus.

Prijs tablet cursus incl. Galaxy Tab S3 9.7 inch  32 GB  4 G kleur zwart/zilver

De prijs van deze tablet cursus Android is € 1069,00 incl. BTW.
Inclusief de kosten van verzorging en verblijf, u betaalt niet apart voor zaalhuur, lunch en koffie/thee. Zonder extra kosten krijgt u een nieuwe Samsung Tab S 3 9.7" 32 GB 4G kleur zwart of zilver meegeleverd bij deze tablet cursus

Prijs tablet cursus incl. Galaxy Tab S4 10.5 inch  64 GB wifi kleur zwart/zilver-grijs.

De prijs van deze tablet cursus Android is € 979,00 incl. BTW.
Inclusief de kosten van verzorging en verblijf, u betaalt niet apart voor zaalhuur, lunch en koffie/thee. Zonder extra kosten krijgt u een nieuwe Samsung Tab S4 10.5" 64 GB wifi kleur zwart of zilver meegeleverd bij deze tablet cursus.

Prijs tablet cursus incl. Galaxy Tab S4 10.5 inch  64 GB  4 G kleur zwart/zilver-grijs

De prijs van deze tablet cursus Android is € 1069,00 incl. BTW.
Inclusief de kosten van verzorging en verblijf, u betaalt niet apart voor zaalhuur, lunch en koffie/thee. Zonder extra kosten krijgt u een nieuwe Samsung Tab S 4 10.5" 64 GB 4G kleur zwart of zilver meegeleverd bij deze tablet cursus

 

Duur 1 dag