Vertaal deze website

De Leukste Opleidingen
 
Zakelijkgebruiktablet.png

iPad - Tablet zakelijk gebruiken

U wilt uw personeel leren de iPad zakelijk te gebruiken? Dat kan! Wij bieden opleidingen om u en uw personeel vakkundig de iPad tablet te leren gebruiken. Een tablet op zakelijke wijze gebruiken bied vele voordelen:

  • Directe toegang tot software
  • Gemakkelijke administratie
  • Foto's maken ter verduidelijking van specifieke situatie
  • Presenteren van gegevens aan klanten
  • Mail en agenda altijd bij de hand


Het gebruik van (business) applicaties zorgt er al snel voor dat u uw werkzaamheden effectiever en efficiënter kunt organiseren. Denkt u bijvoorbeeld eens aan het vele papierwerk tijdens vergaderingen: rapporten, verslagen en visiedocumenten van alle divisies.U geeft u medewerkers de mogelijkheid om overal vandaan te beschikken over de juiste informatie. Het invullen van inspectie en of oplever rapporten en deze meteen te verwerken in uw systeem. 

Inloggen via Citrix en of VMware en al uw bedrijfs software gebruiken, waar u ook bent. Aantekeningen maken op pdf documenten tijdens hun werkzaamheden buiten de deur. Het maken van Foto's ter verduidelijking van de situatie die uw medewerkers aantreffen tijdens hun werkzaamheden. Het benaderen van de Melddesk. Het bij de hand hebben en checken van parate gegevens en raadplegen van tekeningen, plattegronden, beplanting gegevens. Het geven van presenaties bij uw klanten. Altijd de laatste mail en agenda beschikbaar waar u ook bent.

Wanneer u en uw personeel de iPad tablet zakelijk gebruiken is dit allemaal mogelijk. Iedereen heeft online de juiste versie van alle documentatie beschikbaar!

Uw iPad - Tablet zakelijk gebruiken? Neem contact op voor een cursus bij De Leukste Opleidingen!
Wij passen deze incompany cursus geheel aan uw wensen en behoeften.

Neem contact opDirect inschrijven

 

iPad - tablet zakelijk gebruiken dankzij onze opleidingen

Bij De Leukste Opleidingen bieden wij diverse trainingen die u leren om de iPad - Tablet zakelijk te gebruiken. Wij bieden u een leerzame cursus waarmee u het maximale professionele rendement uit uw Tablet kunt halen. Uw iPad - Tablet zakelijk gebruiken? Bekijk onze opleidingen voor de mogelijkheden!

Vragen over de iPad - Tablet zakelijk gebruiken?

Heeft u nog enkele specifieke vragen omtrent uw iPad - Tablet zakelijk gebruiken? Onze medewerkers geven u graag een uitgebreid beeld in de mogelijkheden. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer  0413 47 22 41

Uw iPad - Tablet zakelijk gebruiken begint met een cursus van De Leukste Opleidingen!