Vertaal deze website

De Leukste Opleidingen
 

Cursus iPad voor beginners: een leuke en leerzame tablet workshop

In onze leerzame iPad voor beginners training leert u de iPad maximaal te benutten voor diverse doeleinden. Tijdens de tablet workshop voor beginners komen onder andere volgende punten aan bod: 

  • Hoe gebruikt u het toetsenbord?
  • Algemene instellingen wijzigen
  • Gebruik maken van Safari
  • Apps downloaden en updaten via de Appstore

Bent u op zoek naar een leuke en efficiënte cursus iPad voor beginners? Dan bent u bij De Leukste Opleidingen aan het juiste adres. 

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze cursussen of schrijf u vandaag nog in en leer het maximale uit uw iPad halen. 

Bekijk cursussen Inschrijven iPad basiscursus

 

Starten met de iPad

Wilt u graag starten met de iPad, maar weet u niet goed hoe u ermee moet beginnen?

Tijdens onze tablet workshop voor beginners leert u precies wat u nodig heeft om te starten met de iPad. In één dag leren wij u alle essentiële vaardigheden van de iPad om deze tablet optimaal te benutten. Bovendien krijgt u tijdens onze praktijkgerichte cursussen volop de gelegenheid om met uw eigen iPad te oefenen.

Een cursus starten met de iPad is voor iedereen die met een iPad zowel zakelijk als privé wil leren omgaan. Ook als u niet in het bezit bent van een iPad kunt u bij ons terecht voor een iPad training.

Wilt u meer informatie over onze trainingen? Neem contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord over de mogelijkheden. Ook kunt u zich direct inschrijven voor een cursus iPad voor beginners.

 

 

Aanmelden cursus iPad voor beginners

Wij richten ons voornamelijk op de iPad training, tablet cursus en iPhone cursussen. Onze docenten zijn zeer ervaren en hebben al meer dan 700 trainingen verzorgd. Naast de workshop iPad voor beginners bieden wij ook een workshop iPad voor gevorderden aan. Deze cursus is geschikt voor alle iPad gebruikers die al bekend zijn met de iPad en thuis of zakelijk het maximale rendement uit hun iPad willen halen.

Neem contact op voor meer informatie.