Vertaal deze website

De Leukste Opleidingen
 
startup-594126_640.jpg

Een leerzame MacBook training

De MacBook training van De Leukste Opleidingen is besteed voor diegenen die voor het eerst kennis willen maken met een Apple computer. Het is tegelijkertijd een Apple cursus, u raakt snel met de interface, instellingen en mogelijkheden vertrouwd. Tijdens de MacBook training maakt u stapsgewijs kennis met macOS.

Tijdens de cursus leert u onder andere:

·       Alle benodigde basiskennis om uw Macbook zelfstandig te gebruiken

·       Gebruik van de Mac App Store om toepassingen (apps) veilig te downloaden en te installeren

·       Tips en trucs voor het veilig gebruik van uw Macbook en gegevens

·       Overweg kunnen met de belangrijkste applicaties zoals: Mail, Safari (internet), Finder, Teksteditor

·       Technische functies, zoals WiFi, backups maken, Systeemvoorkeuren.

De training begint met het configureren van uw gebruikersaccount en vervolgens leert u alle instellingen van de Apple computer kennen. Ook leert u mappen en bestanden aanmaken en beheren, zodat u met onze effectieve MacBook training probleemloos kunt werken. Schrijf u vandaag nog in voor een leerzame cursus macOS.

Bekijk trainingen Inschrijven MacBook training

 

Cursus macOS

Tijdens uw cursus macOS leert u ook om te gaan met Safari, de browser van macOS en leert u het e-mail programma Apple Mail gebruiken. Verder leert u ook hoe u back-ups maakt van het systeem en hoe u deze kunt herstellen. Leer op een praktijkgerichte manier kennis maken met macOS.

Wij stemmen onze cursus altijd zo goed mogelijk af op de cursisten, doordat wij met kleine groepen van maximaal 6 personen werken is er voldoende mogelijkheid voor persoonlijke begeleiding en het stellen van vragen. Ook na afloop van de cursus is er gelegenheid voor persoonlijk contact.

Voor wie is de opleiding geschikt? De Leukste Opleidingen biedt deze Apple cursus aan voor kleine groepen van maximaal zes deelnemers. Onze doelgroep bestaat uit diverse soorten leergierige mensen. Onze Apple cursussen geven wij zowel aan particulieren als bedrijven. Bent u geïnteresseerd in een effectieve en efficiënte MacBook training? Schrijf u vandaag nog in voor een cursus macOS. Onze trainingsaanpak levert u veel kennis op. 

 

Meld u nu aan voor een MacBook training!

Nazorg is een belangrijk onderdeel van de service van De Leukste Opleidingen. U heeft er immers niets aan wanneer u na de Apple cursus thuis aanloopt tegen problemen. Daarom is de nazorg altijd een onderdeel van onze Apple cursus.

Wanneer u na afloop van de MacBook training vragen heeft over het gebruik van OS X kunt u die altijd per e-mail aan ons stellen. U ontvangt snel een antwoord van een van onze gediplomeerde docenten. Wilt u meer informatie over onze Macbook-trainingen? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden.