Vertaal deze website

De Leukste Opleidingen
 

Leerzame MacBook training

De MacBook training van De Leukste Opleidingen is besteed voor diegenen die voor het eerst kennis willen maken met een Apple computer en snel met de interface, instellingen en mogelijkheden vertrouwd willen raken. Tijdens de MacBook training maakt u stapsgewijs kennis met OS X. De training begint met het configureren van uw gebruikersaccount en vervolgens leert u alle instellingen kennen. Ook leert u mappen en bestanden aanmaken en beheren, zodat u met onze effectieve MacBook training probleemloos kunt werken. Schrijf u vandaag nog in voor een leerzame cursus Mac OS X.

Bekijk trainingen Inschrijven MacBook training

 

Cursus Mac OS X

Tijdens uw cursus Mac OS leert u ook om te gaan met Safari, de browser van OS X en leert u het e-mail programma Apple Mail gebruiken. Verder leert u ook hoe u back-ups maakt van het systeem en hoe u deze kunt herstellen. Leer op een praktijkgerichte manier kennis maken met Mac OS. De Leukste Opleidingen biedt Apple cursussen aan voor kleine groepen van maximaal zes deelnemers. Bent u geïnteresseerd in een effectieve en efficiënte MacBook training? Schrijf u vandaag nog in voor een cursus Mac OS. Onze trainingsaanpak levert u veel kennis op. 

 

Meld u nu aan voor een MacBook training!

Nazorg is een belangrijk onderdeel van de service van De Leukste Opleidingen. Wanneer u na afloop van de MacBook training vragen heeft over het gebruik van OS X kunt u die altijd per e-mail aan ons stellen. U ontvangt snel een antwoord van een van onze gediplomeerde docenten. Wilt u meer informatie over onze trainingen? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden.