Vertaal deze website

De Leukste Opleidingen
 

iPad cursus voor senioren

Bent u op zoek naar een iPad cursus voor senioren? Dan bent u bij De Leukste Opleidingen aan het juiste adres. Tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en veel mensen communiceren ermee. De Leukste Opleidingen biedt een iPad cursus voor senioren aan om mee te gaan met de moderne tijd. In kleine groepjes van maximaal zes personen wordt de basisbediening van de iPad rustig uitgelegd. Zo bieden wij een iPad training inclusief iPad, maar u kunt uiteraard ook een iPad cursus voor senioren volgen met uw eigen tablet. Wilt u meer informatie over onze iPad trainingen? Neem contact op een van onze medewerkers. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bekijk cursussen Inschrijven iPad basiscursus

 

Besturing, werking en toepassingen

Uit ervaring blijkt dat ouderen veel vragen hebben over het gebruik en het nut van een iPad. Met een goede iPad cursus voor ouderen kunt u heel veel zaken vanuit uw stoel regelen. In kleine groepjes van maximaal zes personen leren wij binnen één cursusdag om alles uit de iPad te halen, waardoor u het apparaat effectief en efficiënt kunt gebruiken. Met onze iPad cursus voor senioren kunnen wij ouderen helpen om langer zelfstandig te blijven en sociale contacten te onderhouden. Tijdens de iPad training besteden wij aandacht aan de besturing, werking als toepassingen van het apparaat. Meld u nu aan voor een iPad cursus voor senioren

 

 

Prijs iPad cursus voor ouderen

De prijs van een iPad cursus voor ouderen inclusief iPad is € 739,00 incl. BTW en inclusief de kosten van verzorging en verblijft. U betaalt niet apart voor zaalhuur, lunch en koffie en thee. De prijs voor de cursus zonder iPad is € 300 incl. BTW en inclusief de kosten van verzorging en verblijft. Ook betaalt u niet apart voor zaalhuur, lunch en koffie en thee. Wilt u meer informatie over onze trainingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.