Vertaal deze website

De Leukste Opleidingen
 
ipad-718411_640.jpg

iPad cursus voor senioren in 1 dag

De wereld verandert, veel alledaagse zaken worden digitaal. Bankzaken, belastingzaken, afspraken maken met de gemeente. In de komende jaren neemt dit alleen maar toe. De iPad is een ideale manier om gemakkelijk en gebruiksvriendelijk gebruik te maken van het internet. In onze cursus leert u in 1 dag de iPad zelfstandig en efficiënt te gebruiken.

Daarnaast is de iPad uitermate geschikt om sociale contacten digitaal te onderhouden, wij helpen u de digitale kloof te dichten. Tijdens de cursus is er uiteraard ruime mogelijkheid om vragen te stellen.

Bent u op zoek naar een iPad cursus voor senioren? Dan bent u bij De Leukste Opleidingen aan het juiste adres. Tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en veel mensen communiceren ermee. De Leukste Opleidingen biedt een iPad cursus voor senioren aan om mee te gaan met de moderne tijd.

Wat bieden wij u tijdens de iPad lessen?

  • Leer alles over de besturing, werking en toepassingen(apps)
  • Sociale contacten leren onderhouden
  • Kleine groep, maximaal 6 personen
  • Persoonlijke aandacht
  • Incl. iPad of gebruik uw eigen iPad
  • Incl. lunch, koffie en thee

Wilt u meer informatie over onze iPad trainingen? Neem contact op een van onze medewerkers. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bekijk cursussen Inschrijven iPad basiscursus

 

Wat leert u tijdens de iPad lessen?

Uit ervaring blijkt dat senioren veel vragen hebben over het gebruik en het nut van een iPad. Met een goede cursus op maat voor ouderen kunt u heel veel zaken vanuit uw stoel regelen. In kleine groepjes van maximaal zes personen leren wij binnen één cursusdag om alles uit de iPad te halen, waardoor u het apparaat effectief en efficiënt kunt gebruiken. Tijdens de cursusdag nemen wij rustig de tijd voor onze cursisten, er is geen voorkennis benodigd voor het inschrijven voor de cursus.

Met onze iPad cursus speciaal voor senioren kunnen wij ouderen helpen om langer zelfstandig te blijven en sociale contacten te onderhouden. Tijdens de iPad lessen besteden wij aandacht aan de besturing, werking als toepassingen van het apparaat. Meld u nu aan voor een iPad cursus voor senioren

 

Prijs iPad cursus voor ouderen

Bij ons kunt u de iPad cursus voor senioren volgen met uw eigen iPad. Heeft u nog geen iPad aangeschaft? Dan kan dit direct bij de boeking geregeld worden.

  • Wilt u meer informatie over onze trainingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact Opnemen