Vertaal deze website

De Leukste Opleidingen
 

iPad lessen

De Leukste Opleidingen geeft nu iPad lessen voor jong en oud. In hedendaags digitale milieu worden tablets steeds meer gebruikt. Het is daarom zeker leuk en handig om een iPad leren gebruiken. Dit kan zowel voor een zakelijke omgeving als voor privé. Wij leren u de meest essentiële vaardigheden om te starten met de iPad.

iPad lessen worden bij ons gegeven door echte Apple kenners. Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan het algemene gebruik van de iPad maar natuurlijk ook de belangrijkste applicaties. Door middel van deze cursus kunt u straks zelf starten met de iPad. Zo kunt u echt alles uit de iPad halen. U kunt dan nog makkelijker contact houden met vrienden en familie maar ook gebruik maken van leuke entertainment applicaties.

Benieuwd welke iPad lessen u kunt gaan volgen? Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij de keuze voor de juiste cursus. 

Contact

 

iPad leren gebruiken? Het start bij De Leukste Opleidingen

Wanneer u geen of weinig ervaring heeft met het gebruik van de iPad kunt u bij ons gemakkelijk de iPad leren gebruiken. De lessen zijn geschikt voor iedereen die thuis of op werk de iPad zo efficiënt mogelijk wil gebruiken. Wij vinden het belangrijk dat u alles uit het product kan halen. 

Als u wilt starten met de iPad kunt u kiezen voor de basiscursus iPad. U kunt de iPad lessen volgen met uw eigen iPad of u kiest ervoor om deze direct bij de cursus aan te schaffen. Zo kunt u zelfs nog een upgrade doen naar een iPad Air, Mini of Pro. Hieronder kunt u zich direct inschrijven voor de basiscursus iPad. 

Direct inschrijven

 

Wilt u starten met de iPad?

U ziet het steeds vaker: uw kinderen en zelfs kleinkinderen zitten dagelijks op de iPad. Ze zijn hier onwijs handig mee en u bent eigenlijk wel benieuwd hoe dit nu allemaal werkt. U kunt gemakkelijk starten met de iPad bij De Leukste Opleidingen om zo de basis te leren.

De Leukste Opleidingen leert u alles over de iPad leren gebruiken. Daarnaast bieden wij ook cursussen in combinatie met de Apple iPhone. Heeft u geen Apple iPad maar bijvoorbeeld een Samsung tablet? Dan kunt u ook gewoon bij ons terecht! Wanneer u al enige ervaring met het gebruiken van de iPad heeft bieden wij ook iPad lessen voor gevorderden aan.

Heeft u vragen over de iPad lessen en de startdata? Stel een vraag via onderstaande knop.

Ik heb een vraag