Vertaal deze website

De Leukste Opleidingen
 

Zakelijke tablet

Haal meer uit uw zakelijke tablet. Al uw documenten gemakkelijk bij de hand

Heeft u een zakelijke tablet en wilt u leren deze optimaal te benutten? Wij helpen u hier graag mee! Alles is aan het digitaliseren, zo ook uw bedrijfsomgeving.

Wij bieden diverse cursussen aan voor het zakelijk gebruik van zowel de Android tablet als Apple iPad. Bij de cursus Android tablet leert u business applicaties te gebruiken. Door de inzet van een tablet voor zakelijk gebruik is het mogelijk om stukken effectiever en efficiënter te werken.

Wat leert u tijdens de cursus?

  • Omgaan met zakelijke applicaties
  • Effectiever en efficiënter werken
  • Al uw documenten altijd direct bij de hand
  • Alles digitaal = papierloos werken
  • Mogelijkheid van koppelen aan andere apparaten

Bent u ook benieuwd hoe het gebruik van een tablet uw productiviteit en creativiteit kan bevorderen? Neem contact met ons op voor meer informatie over het cursusaanbod of schrijf u direct in.

Neem contact opDirect inschrijven

 

Cursus Android tablet volgen bij De Leukste Opleidingen

Naast de cursus iPad Zakelijk Gebruiken bieden wij ook de cursus Android Tablet. Android is na iOS van Apple namelijk het populairste besturingssysteem. De Android tablet biedt tal van mogelijkheden voor het gebruik van een zakelijke tablet. Zo kunt u bijvoorbeeld papierloos vergaderen. Wanneer u de medewerkers op een originele manier wil belonen is een cursus iPad zakelijk gebruiken een leuke optie. Zo kunnen de medewerkers hier zowel zakelijk als privé profijt van hebben. Wij bieden zowel de cursus Android tablet aan als de iPad Zakelijk Gebruiken.

Op de werkvloer kan de tablet gemakkelijk gebruikt worden tijdens presentaties en vergaderingen. Een tablet voor zakelijke gebruik zorgt voor een frisse wind door het kantoorleven en bied tal van mogelijkheden om werkzaamheden te optimaliseren. Daarnaast is het mogelijk de tablet te koppelen met andere apparaten in uw kantoor. 

De cursus Android tablet zal meer flexibiliteit en efficiëntie creëren voor uw medewerkers. Zo hebben ze namelijk op elke plek beschikking over de belangrijkste applicaties. Bijvoorbeeld wanneer zij op bezoek gaan bij klanten is het een stuk makkelijker korte presentaties te geven met een zakelijke tablet.

Wij geven u graag meer informatie over de diversiteit van onze cursussen. Vul het contact formulier in en wij benaderen u zo spoedig mogelijk.