Vertaal deze website

De Leukste Opleidingen
 
meeting-business-936059_1920.jpg

Cursus iPad Leren Gebruiken

Heb je al een iPad of tablet maar nog niet het idee dat je deze volledig benut en wilt u optimaal uw tablet of iPad leren gebruiken? Als u de iPad goed onder de knie heeft worden veel processen ineens een stuk aangenamer. Ontdek de mogelijkheden die een iPad heeft met onze professionele iPad cursus voor beginners of gevorderden.

Met een iPad kunt u gemakkelijk zelf geavanceerde handelingen uitvoeren zoals boekhouden, foto bewerken, videomontage. Maar ook papierloos vergaderen behoort tot de opties.

Bij De Leukste Opleidingen kunt u terecht voor verschillende iPad cursussen, in deze eendaagse workshops leert u uitgebreid hoe u een iPad helemaal eigen maakt. Na de cursus kunt u zelfstandig aan de slag met uw iPad.

Tijdens de cursus leert u onder andere:

  • Inzetten van zakelijke applicaties
  • Digitaal en papierloos werken
  • Integreren met andere apparaten
  • Al uw documenten direct bij de hand

Benieuwd naar een van onze cursussen? Wij bieden verschillende pakketten, van beginner tot gevorderd van persoonlijk tot zakelijk gebruik.

Neem contact opDirect inschrijven

 

Welke cursus past bij u?

De Leukste Opleidingen bied een leerzame cursus aan waarin u binnen een dag leert de iPad maximaal te gebruiken. Zowel beginnende gebruikers als gevorderde kunnen terecht voor een training op maat. Dus heeft u het gevoel dat u meer kunt met uw iPad dan wat u nu doet, of heeft u nog geen iPad en wilt u deze graag gaan gebruiken? Meld u dan aan voor een van onze trainingen.

De Leukste Opleidingen biedt meer!

Naast onze persoonlijke en zakelijke iPad cursussen hebben wij ook verschillende andere cursussen. Zoals een training voor het optimaal inzetten van uw iPhone voor zakelijk gebruik of een Windows 10 cursus. Benieuwd geworden naar een van onze opleidingen? Schrijf u direct in en maak gebruik van ons unieke aanbod!