Vertaal deze website

De Leukste Opleidingen
 

De leukste opleidingen, het bedrijf voor uw Apple cursus

Zou u graag nog meer uit uw tablet, smartphone of macbook willen halen? Dan is De leukste Opleidingen de juiste keuze! Onze docenten zijn experts in hun vakgebied en hebben al over de 600 trainingen gefaciliteerd. Wij bieden zowel privé cursussen aan maar ook Apple training voor uw hele bedrijf. Wat dacht u van een cursus papierloos vergaderen?

Incompany Apple Cursus

U zou graag willen dat uw personeel de iPad leert om zakelijk te gebruiken? Dat kan! De leukste opleidingen biedt een Apple training aan om u en uw personeel vakkundig de iPad tablet leren gebruiken. Het gebruik van een iPad tablet op zakelijke wijze biedt vele voordelen:

  • U heeft direct toegang tot de software
  • De administratie wordt een stuk gemakkelijker
  • Ter verduidelijking van specifieke situaties kunnen er foto’s gemaakt worden
  • Presenteren van informatie en gegevens aan klanten
  • U heeft uw mail en agenda altijd bij de hand

Wilt u uw iPad tablet zakelijk gebruiken? Neem dan nu contact met ons op voor een Apple cursus bij de Leukste Opleidingen! Wij zullen deze incompany training geheel aanpassen aan uw wensen en behoeften.

Contact opnemen

 

 

Heeft u liever een privé Apple training?

Naast cursussen voor bedrijven bieden wij ook een privé Apple cursus bij u thuis aan. Tijdens deze privé cursus voor uw iPad tablet, smartphone of laptop leert u alles in uw eigen tempo. Het voordeel hiervan is dat u de deur niet uit hoeft, en we zullen met u afstemmen welke dag voor u het beste uitkomt. Ook mooi meegenomen is dat tijdens deze cursus de inrichting van uw PC en Laptop zal worden nagelopen om zo uw tablet en/of iPhone probleemloos te koppelen. Voor meer informatie neemt u contact op met ons via het contactformulier.

Vandaag nog contact met de Leukste Opleidingen