Vertaal deze website

De Leukste Opleidingen
 
DeLeuksteOpleidingen 151.jpg

YouTube-video’s opslaan en offline bekijken op je iPad

De iPad is een ideaal apparaat om onderweg video's op te bekijken. YouTube bevat een enorme hoeveelheid video's en is hiermee een ideale bron om leuke video's te vinden. Een groot nadeel is echter dat je YouTube-video's niet kunt opslaan, waardoor je een internetverbinding nodig hebt om video's te bekijken. Dit is onderweg natuurlijk niet handig. Video Downloader Super Lite lost dit probleem op en maakt het mogelijk YouTube-video's op te slaan. In deze handleiding leggen we je uit hoe je met behulp van Video Downloader Super YouTube-video's kunt opslaan.

Video Downloader Super is een app waarmee je heel eenvoudig YouTube-video's kunt opslaan. De app is beschikbaar op zowel de iPhone, iPod touch als iPad, al bekijk je video's natuurlijk het prettigst op een iPad. Wil jij YouTube-video's offline kunnen bekijken. Download dan de app Video Downloader Super Lite uit de App Store. De app is beschikbaar in gratis en betaalde versie. De gratis versie, Video Downloader Lite Super, biedt je de mogelijkheid maximaal 15 video's gelijktijdig op te slaan op je iPad. Heb je hier niet genoeg aan? Koop dan voor 3,59 euroVideo Downloader Super Premium, de volledige versie van de app.

Zoek een leuke video
Is de app geïnstalleerd? Open dan de app door op het icoon te klikken. De app opent standaard in het tabblad Bladeren, waarin YouTube wordt vertoond. Je kunt direct aan de slag met het zoeken van een leuke video die je wilt opslaan. Blader hierdoor simpelweg door de verschillende overzichten en categorieën die op YouTube te vinden zijn of maak gebruik van de zoekmachine.

Zoek in het tabblad 'Bladeren' een leuke video op

Sla de video op
Heb je een leuke video gevonden? Open deze dan door op de video te klikken. Zodra de pagina is geladen begint de video te spelen en wordt automatisch een pop-up vertoond. De pop-up geeft je de keuze uit de opties Opslaan naar geheugen en Annuleren. Kies Opslaan naar geheugen om de video op te slaan. Video Downloader Super slaat nu de video op op je iPad.

Klik op 'Opslaan naar geheugen' om de video op te slaan

Bekijk de gedownloade video
Wil je een gedownloade YouTube-video offline bekijken? Ga dan naar het tabblad Downloadsom een overzicht van alle opgeslagen video's te bekijken. Selecteer de video die je wilt afspelen door op de video te klikken en klik op de groene pijl in de rechterbovenhoek van het scherm om de video te starten.

Speel video's af via het tabblad 'Downloads'

Maak een afspeellijst aan
Heb je meerdere video's gedownload je in achter elkaar wilt bekijken? Maak dan gebruik van een afspeellijst. Open het tabblad Afspeellijst en druk op de knop Toevoegen afspeellijst. Geef de afspeellijst een naam en druk op Ok. Klik vervolgens op de knop Toevoegen videoen selecteer de video's die je aan de afspeellijst wilt toevoegen. Klik op Gereed in de rechterbovenhoek om je keuze te bevestigen.

Maak gebruik van afspeellijsten om meerdere video's achter elkaar af te laten spelen

 Terug
Geplaatst: 29-05-2013 12:53:33

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier