Vertaal deze website

De Leukste Opleidingen
 
DeLeuksteOpleidingen 103.jpg

Zoek mijn iPad, iPhone en of ander Apple product

Zoek mijn iPad, iPhone en andere Apple producten als deze gestolen en of zoekgeraakt zijn.

De functie moet wel aanstaan op je iPad, iPhone en of ander Apple product.

Het aanzetten doe je als volgt.
Klik op instellingen.
Klik op iCloud
Zet Zoek mijn iPad, iPhone aan.

Om deze weer uit te zetten moet de gebruiker het wachtwoord invoeren welke bij het Apple id hoort waarmee deze functie is ingeschakeld.

Als de iPad en of iPhone door je werkgever beschikbaar is gesteld en je deze weer moet inleveren, zet dan deze functie eerst uit en log daarna ook uit in de app Store. Zodat je werkgever het Device weer in orde kan maken voor iemand anders.

Je iPad en of iPhone is nu te traceren. Je kan hiervoor een app installeren of je iPhone en of iPad als je meerdere Apple Devices hebt en daarmee je zoek geraakte product opsporen. De app. heet Zoek mijn iPhone, deze zoekt niet alleen je iPhone maar alle Apple producten waarop deze functie ingeschakeld is.

Deze kan dan je Device op afstand wissen, daarna kan de nieuwe eigenaar er niets meer mee want er wordt daarna gevraagd om het wachtwoord van jou Apple id.

Je kan hem ook Melden als Verloren Modes.
Als je dat doet wordt er een pincode gevraagd die wordt dan op je Device op afstand toegevoegd.  Je Device wordt dan vergrendeld. Je kan dan ook een boodschap instellen wie men dan kan bellen om te melden dat ze je iPad en of iPhone gevonden hebben.

Heb je maar een Apple product dan kan je dit ook doen door naar naar de website http://www.icloud.com te gaan en daar in te loggen met je Apple id en het wachtwoord wat daarbij hoort.

Natuurlijk hoop ik dat je deze tip nooit hoeft te gebruiken , maar wel handig om te weten. Of als je iemand anders wilt helpen die zijn of haar iPhone, iPad of ander Apple Device kwijt is.

 Terug
Geplaatst: 30-12-2013 19:40:49