Vertaal deze website

De Leukste Opleidingen
 
DeLeuksteOpleidingen 461.gif

In iOS 8 via de mail app nieuwe contacten toevoegen

De Mail applicatie in iOS 8 is bijzonder slim geworden, zo kan deze automatisch nieuwe contacten herkennen of bijvoorbeeld ontbrekende informatie van personen in de contacten applicatie aanvullen.

Wanneer je een e-mailbericht ontvangt van iemand die zijn bericht afsluit met zijn naam, adres, telefoonnummer, e-mail, enzovoorts dan zal iOS 8 je een contactvoorstel doen. Dit houdt in dat je bovenaan het e-mailbericht de optie krijgt om de nieuwe contactpersoon toe te voegen aan de contacten applicatie van iOS.

iOS stelt het nieuwe contactformulier op basis van de gegevens die in het e-mailbericht aanwezig zijn. Tap vervolgens op de knop ‘Zet in contacten’ om het nieuwe contact aan te maken of de gegeven toe te voegen aan een bestaand contact. Mail is erg slim want hij herkent telefoon-, fax- en mobiele nummers, maar ook adressen, e-mailadressen, Twitter, enzovoorts.
Wil je het contact niet plaatsen in je contacten applicatie, tap dan gewoon op de ‘Negeer’ knop en iOS zal je nooit meer dit contact voorstellen om toe te voegen.

 Terug
Geplaatst: 29-09-2014 16:00:27