Vertaal deze website

De Leukste Opleidingen
 
DLO-2014 Time lapse video.jpg

Maak unieke Time Lapse video’s (tijdsverloop)

Nieuw in iOS 8 is de mogelijkheid om Time Lapse (tijdverloop) video’s te maken. Time-lapse-fotografie is een bijzondere filmtechniek die een versnelde film oplevert. Tijdens het filmen worden er minder beelden opgenomen per tijdseenheid, maar bij het afspelen worden de normale waardes afgespeeld.

Hierdoor krijg je een versnelde film waarbij je bijvoorbeeld de ontwikkeling van een bloem kunt weergeven. Je zou dus bijvoorbeeld de groei van een bloem kunnen filmen door je iPhone, iPad of iPod Touch op een vaste plek te zetten ten opzichte van de bloem en tijdsverloop te starten.

Na het opnemen kun je de video dan versneld bekijken en de ontwikkeling in enkele seconden of minuten bekijken. Volg onderstaande stappen om de Time Lapse functie te starten.

Open de camera applicatie en veeg met één vinger over het scherm om de optie ‘Tijdsverloop’ te starten. Tap op de rode knop om de opname te starten. Om deze opneme te stoppen Tap je weer op de rode knop. Hou hierbij je iDevice zo stil mogelijk voor het beste resultaat. Bekijk de video vervolgens onmiddellijk vanuit de camera applicatie of de foto app.

Wees creatief en maak bijzondere video’s.

 Terug
Geplaatst: 15-10-2014 16:08:18